Archi's Academy

GetStarted

GetStarted
Get in touch

Technology

Productivity

Entrepreneurship

İKAF’23 Nedir? “Yetenek Her Yerde!” temasıyla 2019’dan beri devam eden kariyer fuarlarından birisi olan İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’23) için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. 1-2 Mart tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan köklü kariyer fuarı için gün sayıyoruz.

Kariyerini Planla, Geleceğini Tasarla Sektöre adını yazdırmış birbirinden farklı yüzlerce firma ile tanışıp iş ve staj imkanı yakalayabilecekleri, yapılacak mülakat simülasyonları ile kariyerlerinde başarıya erişmek için gerçek mülakat aşamalarını deneyimleme şansına erişebilecekleri İç Anadolu Kariyer fuarı, birbirinden farklı yüzlerce etkinlikle öğrencileri bekliyor!

Katılımcılar, kariyerlerine ilham verecek konuşmacıların da yer alacağı bu fuar ile sektörde lider yüzlerce firmayla tanışma şansına erişebilecekler. Bunların yanında düzenlenen workshoplar, atölyeler ve seminerler ile var olan bilgi ve birikimini sektör içerisinde nasıl kullanabileceklerini öğrenip bunları uygulamalı olarak deneyimleme şansına sahip olabilecekler.

Archi’s Academy Olarak Biz De Oradayız Yüzlerce işveren ile buluşup iş imkanı yakalayabileceğiniz fuarda Archi’s Academy olarak biz de yerimizi alacağız. Hem bizi yakından tanımak hem de iş ve staj olanaklarından yararlanmak için sizi de İKAF’23 ‘e bekliyoruz.

Archi’s Standında Seni Neler Bekliyor? Hem konuşmacı hem kurum olarak yer alacağımız etkinlikte standımızda senin için farklı avantajlar var!

Ekiple tanışma Yazılım eğitimi çekilişleri Mülakat simülasyonları Kod incelemeleri Teknoloji kariyerinde farklı roller ve kariyer basamakları Uluslararası bir ekiple interaktif soru & cevap seansı Uluslararası firmalardan mentörlerle birebir oturumlar Başarılı bir teknoloji girişiminin hikayesi

Hepsi ve daha fazlası için seni standımıza bekliyoruz! Bizimle ilgili daha çok bilgi için web sitemizi ziyaret etmeyi unutma. www.archisacademy.com

İKAF’ta Başka Neler Var? İKAF’23 ile katılımcı kurum, kuruluş ve işletmeleri insan kaynakları alanında desteklenirken tüm katılımcılar, meslekler hakkında ayrıntılı bilgi edinme, kariyer planlarına yön verme, bölgede faaliyet gösteren birçok firma ile tanışma, kendi markalarını oluşturma ve girişimcilik hakkında fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakalayacak.

Fuar süresince gerçekleşecek kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleri, seminerler, bilgilendirme oturumları, atölye çalışmaları, mülakat simülasyonları gibi etkinliklerle gençlerin eğitim, ilgi ve becerilerine uygun kariyer alanlarını belirlemelerine fırsat sunulması hedefleniyor.

Nasıl Başvurabilirim? İç Anadolu’nun en büyük kariyer fuarına katılmak için https://www.yetenekkapisi.org/ adresine giderek başvurunu tamamlamayı unutma!

Hanife

Tuesday, Feb 14, 2023