Archi's Academy

GetStarted

GetStarted
Get in touch

Mentorship

Technology

Content Management

Geçtiğimiz hafta Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ne Uluslararası İlişkiler Kulübü’nün daveti üzerine konuk olduk. İnteraktif şekilde ve tek oturum halinde gerçekleşen bu etkinliğe katılım ve ilgi beklentimizin de üzerindeydi. Özellikle uluslararası ilişkiler ve girişimcilik alanında Osmangazi Üniversitesi öğrencilerinden gelen ilgi bizleri çok mutlu etti.

**Kariyerinizde Bir Rehber **

Öğrencilerin kariyerlerine giden yolda onlara destek olmak, kurucumuz Thoufueeque Saheer’in gerçekleştirdiği tecrübe paylaşımı ile onlara yol göstermek ana hedeflerimizdendi. Bunu yaparken Türkiye’de iyi bir uluslararası girişim örneği olan Archis Academy’den (www.archisacademy.com) bahsettik. Kurucumuz bu yolda yaşadığı tecrübeleri gençlere aktarırken en önemli adımın kendine inanmak ve denemekten vazgeçmemek olduğunu vurguladı.

**Girişimciliğe Olan İlgi **

Özellikle parlak birer geleceği hak eden gençlerle bir araya gelip onların girişimci kişiliklerinin açığa çıkmasına öncü olabilmek bizleri çok mutlu etti. Etkinliğin sonunda gerçekleşen soru cevap bölümünde katılımcılar uluslararası girişimci olma tecrübesi, girişimcilikte yabancı dilin önemi, yazılımcı olmak için gerekli nitelikler, girişimi hayata geçirirken kaynak yönetimi gibi alanlardaki sorulara yanıt aradı.

Archis’e Gel Geleceğini Kodla

İşte bu noktada Archi’s hem yazılım geliştirme, hem de proje yönetimi gibi birçok alanda yanınızda olup bu yolda sizlere eşlik edecek harika bir akademi. Archi’s, yenilikçi girişim fikri olan ancak gerekli teknoloji altyapısından yoksun olan veya teknik bilgisini geliştirmek isteyen girişimci adaylarına yazılım geliştirme alanında eğitim veriyor. Detaylı bilgiyi www.archisacademy.com üzerinden ve sosyal medya hesaplarımızdan öğrenebilirsiniz.

**Yeni Etkinlikler Yolda **

Archi’s Academy olarak sizlerle buluşmaya devam edeceğiz. ESOGÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü’ne bu etkinlik fikri ve organizasyonu için teşekkür ederiz. Yepyeni etkinliklerde görüşmek üzere, bizi takip etmeyi unutmayın!

Hanife

Wednesday, Nov 23, 2022